e
Banner

Etiketler: renault trucks



Ziver İnşaat’ın şantiye sahaları, Renault Trucks T,C,K serisi ile güçleniyor


Yayın: 08-01-2024
Kategori: Ticari Araçlar

Ankara merkezli Ziver İnşaat, tüm inşaat endüstrisi yelpazesini kapsayan faaliyetlerinde kullanmak üzere 50 adet Renault Trucks araç ile filo yatırımı gerçekleştirdi. Ziver, proje sahalarındaki farklı görevler için Renault Trucks gamındaki araç çeşitliliğinden faydalandı. Yeni araçlarının teslimat töreninde Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, Ziver İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci’ye teşekkür plaketlerini takdim etti. 




Cumhuriyet’in 100.yılına özel tasarlanan Prestige çekici sahibini buldu


Yayın: 16-01-2024
Kategori: Ticari Araçlar

AGİT Uluslararası Nakliyat, Renault Trucks’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.yılına özel tasarladığı Prestige çekicisinin sahibi oldu. 




Gürkan Uluslararası Nakliyat filosunda Renault Trucks sayısını artırıyor


Yayın: 06-02-2024
Kategori: Ticari Araçlar

Gürkan Uluslararası Nakliyat, tamamı ADR’li ve retarderli 4 adet Renault Trucks T 460 ve 2 adet D-WIDE çekici ile filosundaki Renault Trucks araç nüfusunu arttırıyor.




LGT, filo gücünü Renault Trucks Turbo Compound teknolojisiyle donatıyor



Son yıllarda yaptığı ek araç alımları ile filosunun yüzde yüzünü Renault Trucks çekicilere dönüştüren LGT Lojistik, teslim aldığı son araçlarla Türkiye’de Turbo Compound teknolojisine sahip en büyük filo oluyor. 




Bourg-en-Bresse'deki Renault Trucks tesisi enerjisini güneşten alacak



Renault Trucks, TotalEnergies ortaklığıyla yürütülen geniş kapsamlı bir proje ile enerji geçişini sürdürüyor. Bourg-en-Bresse tesisinin 17 hektarlık bir alanı kaplayan güneş enerjili çatı panelleri ile donatılması amaçlanıyor. Renault Trucks'ın düşük karbonlu operasyonlara geçişinin simgesi olan bu proje, elektrik üretiminde 17.500 kişinin tüketimine eşdeğer olduğundan yenilenebilir enerji üretiminde önemli bir adım teşkil ediyor.




Özçelik Transport filosu, Renault Trucks ile yenileniyor


Yayın: 07-03-2024
Kategori: Ticari Araçlar

Mersin bölgesinin önemli lojistik firmalarından Özçelik Transport, yüzde 80’in üzerinde Renault Trucks araçlardan oluşan filosunu yine Renault Trucks çekiciler ile yeniliyor. 




Kayar firmaları, Renault Trucks'tan vazgeçmiyor


Yayın: 12-03-2024
Kategori: Ticari Araçlar

Kardeş şirketler olan Nusaybin Kayar ve Kamuran Kayar Uluslararası Taşımacılık firmaları, tamamı Renault Trucks olan filolarını yine Renault Trucks çekiciler ile yeniliyor. 




Renas Lojistik, Renault Trucks T520 ile yollarda güç gösteriyor


Yayın: 25-03-2024
Kategori: Ticari Araçlar

Türkiye’nin en önemli lojistik üslerinden biri olan Mersin’in gıda lojistiği alanında uzman lojistik firmalarından Renas, filosuna 12 adet Renault Trucks T520 çekici kattı. 2023 yılında başlayan alımlarıyla filosunun yaklaşık yüzde 60’ını Renault Trucks çekicilere dönüştüren Renas’ın tüm Renault Trucks araçları 520 beygir gücünde yola çıkıyor. 




Renault Trucks’ta satış sonrasına yeni atama



Renault Trucks ekibine yeni katılan Mehmet Doğan, Renault Trucks Türkiye Satış Sonrası Hizmetler ve Bayi Geliştirme Direktörü olarak atandı. 




Erman Ticari Araçlar, 600.aracını Azem Lojistik’e teslim etti


Yayın: 28-03-2024
Kategori: Ticari Araçlar

Azem Lojistik, Mersin bayisi Erman Ticari Araçlar’ın teslim ettiği 600. Renault Trucks aracın alımını yaptı.